Gyldendal

Dansk som andetsprog på mellemtrinnet - Aalborg


Dato og tid

Onsdag d. 6. december 2017 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. november 2017 kl. 15:00

Sted

Skoleforvaltningen Aalborg - mødelokale 4, 1. sal
Godthåbsgade 8
9400 Nørresundby
Denmark

Arrangør

Gyldendal
+45 33755555
GUKurser@gyldendal.dk

Tættere på det danske sprog!

Hvad vil sproglig udvikling sige? Hvordan udvikler eleverne sig fra at have et hverdagssprog til et fagsprog i et givet fag – og hvilke lærerkompetencer er nødvendige i denne sammenhæng? Bliv introduceret til Okay til mellemtrinnet med konkrete eksempler fra hæftet og det tilhørende website okay.gyldendal.dk og hør forfatteren selv fortælle om de tanker, der ligger bag materialet.

Oplægsholdere: Sofia Esmann, lektor ved UC Sjælland, og Line Lorenzen, forfatter og fagredaktør ved Gyldendal Uddannelse.

  • Fra hverdagssprog til fagsprog v/Sofia Esmann. Oplægget tager udgangspunkt i indhold og tanker i forhold til Fælles Mål i dansk som andetsprog og Fælles Måls tværgående emne ”Sproglig udvikling”.
  • Nyhed til din undervisning v/Line Lorenzen. Okay er til dig, der gerne vil undervise flersprogede elever på en sjov, aktiv, alderssvarende og meningsfuld måde og samtidig opfylde Fælles Mål for dansk som andetsprog. Den grundlæggende tanke igennem hele materialet er, at Okay skal være med til at åbne op for et rum, hvor de flersprogede børn føler sig trygge ved at udforske og nærme sig det danske sprog.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Gyldendal
+45 33755555
GUKurser@gyldendal.dk